V sobotu 14.10.2023 se konal první turnaj elévů v sezóně 2023/24, a to na domácí palubovce, na Orlovně ve Šlapanicích. Turnaje se hrají formátem každý s každým. To znamená, že se na turnaji utkají všechny čtyři týmy proti sobě. Výhodu domácího hřiště menších rozměrů se snažili hráči využít, co to jen šlo, ale ve výsledku dokázali ukořistit pouze 6 bodů z celkových 9 možných. Pozitivní momenty se však našly ve všech zápasech. Především pak dva hattricky, kterými se prezentovali Štěpán Olšák a František Burian, byly skvělou vizitkou Eagles. U Františka se jednalo dokonce o 4 branky v posledním utkání, což je skvělý individuální počin.

Orel Eagles Šlapanice 5:0 Orel Hustopeče nad Bečvou

14:11D Olšák Štěpán (Staňa Danny)5:0
11:48D Burian František (Hříva Jan)4:0
10:25D Olšák Štěpán (Berešová Sophie) 3:0
04:35D Šoulák Jan (Olšák Štěpán)2:0
00:57D Olšák Štěpán (Staňa Danny) 1:0

Orel Vyškov 0:1 Orel Eagles Šlapanice

04:42 D Kramář Ondřej (Marek Jaromír) 1:0

Saros Olomouc 1:6 Orel Eagles Šlapanice

19:11HBurian František (Staňa Danny)1:6
15:03DGazdoš Marek (Kaplánek Oldřich)1:5
14:01HStaňa Danny (Hříva Jan)0:5
12:53HBurian František (Šoulák Jan)0:4
09:27HBurian František (Toman Antonín)0:3
08:06HBurian František (Toman Antonín)0:2
06:02HŠoulák Jan (bez asistence)0:1

Zhodnocení trenérem Janem Sedláčkem:
Do turnaje jsme vstupovali s menší nervozitou, protože většinu soupeřů jsme neznali a nevěděli jsme, jak hrají. První zápas nové sezóny nás čekal s týmem Hustopeče nad Bečvou. Od začátku jsme nevěděli, co máme čekat, ale první třetina hrála v náš prospěch, a skóre 2:0 tomu odpovídalo. Ve druhé třetině jsme soupeře nepustili k žádnému míčku, hráli jsme to, co jsme chtěli a přidali jsme další 3 góly. Výsledek byl 5:0 a atmosféra v týmu byla hned ze začátku velice pozitivní.
Do druhého utkání jsme tak vstupovali v dobré náladě z předchozího zápasu. Soupeře z Vyškova jsme velice dobře znali a věděli jsme, že je to velice silný team. Po první třetině jsme sice prohrávali 0:1, zápas však byl velice vyrovnaný, a to i díky naší gólmance Sofii Berešové, která předváděla velmi dobré zákroky a držela náš tým pořád ve hře. Ve druhé třetině jsme měli spoustu šancí na vyrovnání, ale soupeř dobře bránil a nedal nám šanci. A tak po tvrdém boji prohráváme těsně jen o gól.
Ve třetím zápase nás čekal soupeř Saros z Olomouce, kterého jsme též neznali, ale už jsme mohli vidět, jak hraje a tušit, co nás čeká. Do turnaje jsme vstoupili velice dobře a první třetina patřila nám. Ve druhé jsme stále drželi dominantu a soupeře jsme nepustili k ničemu dalšímu. Do konce zápasu jsme přidali další góly a utkání skončilo 6:1 v náš prospěch. Hattrickem se v utkání blýsknul František Burian.
Závěrem bych chtěl pochválit všechny hráče za super odvedené a odmakané zápasy, ale i rodiče za vytvoření super domácí atmosféry, která nás taktéž motivovala k dobrým výsledkům.

FACEBOOK

INSTAGRAM

Kategorie: Články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *