Cvičení se Svatavou pro ženy na Orlovně ve velké tělocvičně opět každý čtvrtek od 17:30 do 18:30. Permanentky s sebou. Pokud (ještě nebo už) nemáte, dostanete novou. Zase se zaměříme na řádné protahování, pečlivé posilování, dobíjení energie, formování postavy, na práci s hudbou, rytmem, úsměvem. Přihlašování netřeba. Stačí přijít. Těšíme se na vás.


Sportovní lekce „Cvičení se Svatavou“ probíhají v tělocvičnách šlapanické orlovny již od roku 2016 – nejprve pro děti, od března 2017 i pro ženy. V roce 2019 se přidali i muži, kteří nyní cvičí s Tomášem.

Cvičení pro ženy jsou šedesátiminutové bloky, kde se zaměřujeme na kondici, protahování a posilování svalů, posílení středu těla (tzv. core). Hodiny probíhají s motivační i relaxační hudbou, v přátelském duchu a s vědomím, že děláme něco dobrého pro naše tělo i ducha. Tím, že cvičíme společně, se vzájemně svým úsilím a odhodláním motivujeme a podporujeme. A cvičíme-li pravidelně, zanedlouho pak na těle pozorujeme výsledky. O dobré náladě ani nemluvě. Pustíme hudbu, která nás vyhecuje k výkonu i širokému úsměvu na tváři.

Využíváme krásných a velkorysých prostor nové orlovny, používáme pomůcky (činky, závaží, power gumy, medicinbaly, židle…), ale především cvičíme pouze s váhou vlastního těla, což je velice praktické i vysoce efektivní. Cvičíme tabaty, střídáme dynamické i statické cviky – v leže, v dřepu, ve stoji, ve skoku. Zapojit se do lekcí může úplně každý, kdo je odhodlán se hýbat, potit se a dělat něco pro své zdraví. Na hodiny se nijak nepřihlašuje, stačí jen přijít. S sebou sportovní obuv a oblečení, pití, podložka na cvičení. Lekce bývají za 90,-Kč (platí se na místě či můžete poprosit o permanentku na 11 vstupů za 900,-Kč – platí se na účet Orla 2000820796/2010.

Kontakt: svatava.k@seznam.cz, 607683774, FB: Svatava Kyselová Cvičení se Svatavou

Víkendové fitness kempy na Vysočině – jednou či dvakrát ročně se konají sportovní víkendy v krásné přírodě u Nového Města na Moravě. Na soukromém statku a v okolí probíhají lekce se cvičením, pohybovými hrami, společným během, výletem i společným hodováním třikrát denně. Večery trávíme u ohně (buď venku, nebo uvnitř u pece) a bydlíme v útulných pokojích po čtyřech. Tréninky i kulturní program vedou Tomáš se Svatavou.