Posledním zástupcem v soutěži OFL 2023/24 je družstvo předpřípravky. Ti měli nalosováno 5 duelů v hale v Koryčanech a nebyl to bohužel zrovna jejich nejvydařenější den. Náročná utkání dokázal vyhrát soupeř. Celkově si tak Eagles odváží jednu výhru, jednu remízu a tři prohry.

1.FBC SOKOL HUSOVICE 9:9 Orel Eagles Šlapanice

Orel Vyškov 15:2 Orel Eagles Šlapanice

Orel Ivančice 2:5 Orel Eagles Šlapanice

Orel Koryčany 5:2 Orel Eagles Šlapanice

Orel Eagles Šlapanice 3:10 Orel Dolní Bojanovice

Komentář trenéra Oldřicha Sedláčka:
V novém ročníku Orelské florbalové ligy jsme s předpřípravkou zavítali v sobotu 21.10. do sportovní haly v Koryčanech. S dětmi, které jsou skoro všechny nováčci v lize, jsme jeli hlavně kvůli nabírání nových zkušeností, a také proto, aby si děti zahrály. Čekalo nás pět zápasů, a to proti Husovicím, Vyškovu, Ivančicím, domácím Koryčanům a Dolním Bojanovicím. Tak jako loni se hrají dva poločasy po 8 minutách.
V prvním zápase se nám dařilo a dlouho jsme vedli. Ke konci zápasu se však již nám nedařilo zcel akoncentrovat na hru a zápas tak nakonec skončil krásnou remízou 9:9. Ve druhém zápase proti Vyškovu se nám vůbec nedařilo a bylo vidět, že naše děti jsou oproti Vyškovu opravdu nováčci v lize a teprve nabírají zkušenosti. Loni jsme Vyškov porazili, ale letos to bylo naopak a prohráli jsme s týmem z Vyškova 15:2. Po kratičké pauze jsme hned nastoupili proti Ivančicím a zde jsme naopak vůbec nezaváhali a podařilo se nám vyhrát 5:2. Z tohoto výsledku jsme měli všichni radost a věřili jsme, že po občerstvení a delší pauze se nám proti domácím Koryčanům bude také dařit. Nakonec nám ale uskočili a my prohráli 5:2. V posledním zápase proti Dolním Bojanovicím už byla na některých dětech vidět únava, vyčerpání, slabší fyzička i bezradnost. Když se to vše sečetlo dohromady, tak to nemohlo dopadnout jinak, než že jsme nakonec odešli s prohrou 10:3.
Do příštího turnaje máme z čeho těžit, nabrali jsme cenné zkušenosti, máme další motivaci bojovat a získat lepší výsledky. Důležité je hlavně, aby to děti i nadále bavilo, motivovalo, posouvalo vpřed a mohly se tak i nadále zlepšovat.


FACEBOOK

INSTAGRAM

Kategorie: Články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *