V roce 2023 se představili jako první naši florbalisté v kategorii elévů. Ze dvou zápasů ukořistili pouze 3 body do tabulky a po výkonech na vlnách tak z cesty do Adamova mají smíšené pocity.

Adamov byla další zastávka na programu sezóny elévů Šlapanic. Podle rozpisu se dalo očekávat, že tým čeká jeden lehčí soupeř ve druhém zápase a v tom prvním, že kluky čeká přímý boj o druhé místo s Vyškovem. Ambice na plný počet bodů však byly obrovské a elévové si šli pro svoje body. Bohužel i přes vysoké ambice se výhra klukům nezadařila. Ve druhém zápase to však vyšlo a výběr porazil Husovice stejným skóre, jako Vyškov naše kluky.

OREL VYŠKOV 9:2 OREL ŠLAPANICE

Utkání, kde jsme si velmi věřili, nezačalo podle našich představ. Už po pěti minutách svítilo na tabuli skóre 3:0. Soupeř s číslem 77 dělal našim hráčům velké problémy a v utkání dokonce vstřelil hattrick. V průběhu poloviny utkání dokázal skóre snížit sice Jan Šoulák, ale pouze na 5:1. Druhá polovina zápasu nebyla o moc lepší a kromě Petra Říhoška se nedokázal nikdo jiný z řad šlapanických kluků prosadit. Naopak soupeř přidal další čtyři branky a hladce tak ovládnul utkání.

BOMAR 1. FBC SOKOL HUSOVICE 2:9 OREL ŠLAPANICE

Podobně jako v prvním utkání, tak i ve druhém nám vstup do zápasu nevyšel. Už po necelých dvou minutách nás překvapil hostující hráč Vojtěch Konečný. Na dalších téměř deset minut se skóre nezměnilo. Najednou však po velmi povedené akci vstřelil první branku Šlapanic Jan Šoulák a tím roztrhl brankostroj hostí. Ještě do konce poloviny tým Šlapanic přidal další čtyři branky a do zbytku zápasu si přenášel pozitivní výsledek. Poté hned na začátku druhé části utkání jsme soupeři nadělili další 2 branky během třinácti vteřin a zápas už byl tímto takřka rozhodnutý. Po konci utkání svítilo na tabuli příznivé skóre pro nás 2:9. V zápase vynikla převážně dvojice kluků Šoulák-Říhošek, kdy druhý jmenovaný si zvládnul připsat během utkání i hattrick.

FACEBOOK

INSTAGRAM

Kategorie: Články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *