Akční první víkend v prosinci za námi a my vám přinášíme ohlédnutí za nedělním programem našich florbalistů. Kategorie Elévů se vydala do nedalekým Nezamyslic, kde měli na programu souboje s Ivančicemi a Vyškovem.

Tally ERP 9 Crack

Orel Šlapanice 1:3 Orel Vyškov

První utkání bylo proti silnějšímu ze dvojice soupeřů. Vyškov do utkání vstupoval jako neporažených tým a naši kluci to brali jako výzvu. Skóre zápasu bylo až do 7. minuty utkání nerozhodné, když se naši kluci prosadili z pěkné akce. Vyškov po chvíli zapnul na vyšší rychlostní stupeň a dělal vše pro vyrovnání. Bohužel se našemu týmu nepovedla krátká pasáž okolo 12. minuty, kdy Vyškov dvakrát udeřil a rázem si vzal vedení v utkání. Promluva před druhou půlkou se spoustou podpory a motivace měla svůj herní efekt, ale naši elévové již další branku nepřidali a naopak soupeř pár vteřin před koncem utkání pojistil výhru.

Komentář trenéra Oldřicha Sedláčka:
“Na další turnaj jsme jeli do Nezamyslic u Vyškova. Věděli jsme, že nás čeká silný Vyškov a potom Ivančice se kterými jsme letos již hráli. Snažili jsme se dát dohromady silný tým , ale okolnosti nám nepřáli. Začali jsme dobře a dařilo se nám soupeře držet v přiměřené vzdálenosti od naší brány. Naopak se nám podařilo jít do vedení po přízemní střele k tyči. Do konce prvního poločasu ovšem soupeř po dvou našich zaváháních šel do vedení. Do druhé poloviny zápasu jsme vstoupili dobře, protože jsme věděli, že soupeř je hratelný. Bohužel jsme z vidiny vyrovnání tak trochu opustili taktiku hry a dostali další zbytečný gól.
Ke konci zápasu jsme se snažili soupeře zatlačit, ale už jsme nestihli skóre zápasu změnit.”

Orel Ivančice 2:10 Orel Šlapanice

Druhé utkání přineslo hned od úvodních vteřin aktivitu našich hráčů. Odměnou byla úvodní branka ve 23. vteřině. Začínáme být velcí odborníci na vstřelené branky během prvních minut. Bohužel pro nás Ivančice nedlouho na to ukázali střeleckou kvalitu a ve 4. minutě se dostali do vedení 2:1. Byl to však jen krátký úsek, kdy byl náš soupeř úspěšný. Do konce první půle jsme ukázali velkou sílu a pěti brankami jsme zhatili všechny naděje Ivančic. Zbytek utkání naši hráči kontrolovali hru a cíl vstřelit dvojciferný počet branek se podařilo také naplnit.

Komentář Trenéra Jana Sedláčka:
“Zápas s Ivančicemi bych hodnotil velice pozitivně . Soupeře už jsme znali z předchozího turnaje, takže jsme věděli, co hrát, a co si můžeme dovolit. Hráli jsme jako tým a to šlo vidět. Na to, kolik nás bylo, jsme si vedli výborně a kontrolovali skóre zápasu 10:2 v náš prospěch. Všichni hráči si zaslouží za svůj soustředěný a bojovný výkon až do konce utkání velkou pochvalu. “

FACEBOOK ORLA

INSTAGRAM ORLA



Kategorie: Články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *