Sobotní program prvního víkendu v prosinci obstarali starší žáci, které čekaly dva zápasy v dalekých Dolních Bojanovicích. Po prvním turnaji jsme se společně s ŠSK Očov Hodonín a Orel Koryčany vyhřívali na prvním místě tabulky. Koryčany byli jedním z týmů, kteří nás čekali. Druhým družstvem a prvním v pořadí co do rozpisu turnaje byl tým FBC Slavkov.

Letasoft Sound Booster Crack

Orel Šlapanice 2:5 FBC Slavkov

Oba týmy do utkání vstupovali v počtu, kdy jejich soupiska a především střídačka zeli prázdnotou. Na naší dva hráči, u Slavkova tři. Zápas se od prvních minut vyvíjel pozitivněji pro naše chlapce a v 5. minutě otevřel skóre kapitán týmu Metoděj Sedláček. Soupeř však ukázal sílu a do přestávky vstupoval s vedením o dvě branky. Jak zakončili první třetinu, tak vstupovali i do druhé. Slavkov přidal další branku a pro naše chlapce už to bylo velmi složité otočit. Před koncem jsme se pokusili o tlak a Matouš Horák dokázal po pěkné přihrávce spoluhráče snížit. Slavkov však znovu udeřil a bylo po zápase.

Orel Šlapanice 4:5 sn. Orel Koryčany

Druhým soupeřem byl neporažený tým z Koryčan. První půle se našim chlapcům hrubě nevyvedla a pauza za stavu 0:3 byla opravdu nutná. Hned od prvního vhazování bylo vidět, že se chceme o výsledek rvát. Zvýšená aktivita doznala po třech minutách úspěchu. O další dvě minuty bylo ještě veseleji. V čase 5:29 a 5:38 se dokázali naši florbalisté prosadit a rázem byl zápas otevřený pro obě družstva. Soupeř dokázal necelé 3 minuty před koncem jít do vedení, ale odpor Šlapanic byl silnější. Metoděj Sedláček jako správný kapitán vzal situaci na sebe a 27 vteřin před koncem základní hrací doby poslal utkání do nájezdů. Tam už naši bojovníci byli o kousek horší a soupeř bere 2 body za výhru v nájezdech.

Komentář trenéra Dominika Krále:
“V Dolních Bojanovicích nás čekali další 2 zápasy starších žáků, bohužel se nám ale nevedlo jako doposud. V prvním zapase se Slavkovem jsme šli sice do vedeni, soupeř ale utkání otočil a zvítězil nakonec poměrem 5:2. Do druhého utkání proti Koryčanům se nám nepodařil vstup do utkání a po polovině zápasu svítilo na tabuli 0:3, ve druhé části se nám podařilo srovnat, soupeř ale znovu odskočil na rozdíl jediné branky, ale i na to jsme našli v závěrečných chvílích při hře bez brankáře odpověď. V samostatných nájezdech jsme bohužel tahali za kratší konec a tak jsme si odvezli pouze bod. Děkuji klukům i tak za jejich výkony. Do příště potrénujeme a vrátíme se silnější.”

FACEBOOK ORLA

INSTAGRAM ORLA

Kategorie: Články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *